ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

“Στον ένθετο πίνακα παραθέτουμε ενδεικτικά  στοιχεία από τις μεγαλύτερες  τράπεζες  με διεθνή παρουσία, και υψηλό credibility rating ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν .
Το γραφείο μας   παρέχει την δυνατότητα για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού  στο εξωτερικό (χωρίς να ταξιδέψετε) που προσφέρονται από Μεγάλες Διεθνείς Τράπεζες του εξωτερικού και τα χρήματα των καταθετών καλύπτονται απο την ισχυουσα εγγύηση καταθέσεων ανά χωρα ( στην ευρωπαική ένωση και Ελβετία  100.000€/καταθετη ).
 
Προσοχή ! Τα ιδρύματα ηλεκτρονικού χρήματος που ανοίγουν ηλεκτρονικούς  λογαριασμούς χρήματος με iban, δεν εχουν εγγύηση καταθέσεων και γι αυτό δεν προτείνονται από εμάς .Μπορούμε να απευθυνθούμε σε αυτά μόνο κατόπιν συγκεκριμένης αιτήσεως του πελάτη.
Προσφέρονται εξειδικευμένες λύσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς φυσικών προσώπων και εταιριών ,ρωτήστε μας για ό,τι σας ενδιαφέρει.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας τακτικά για την ανανεωμένη λίστα ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
Η χρήση του πίνακα είναι μόνο πληροφοριακού & ενημερωτικού χαρακτήρα και τα στοιχεία είναι συλλεγμένα από τα επίσημα site των τραπεζών .”

 

Η XS Μoney βρίσκει  για εσάς τις πιό Ασφαλείς & Aποδοτικές λύσεις!!