ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η εταιρία μας παρέχει  τη δυνατότητα για άνοιγμα εταιρκού τραπεζικού  λογαριασμού στο εξωτερικό  σε εταιρίες εγχώριες και εξωχώριες (offshore) οιασδήποτε μορφής και σε διάφορους προορισμούς ανάλογα με τα ζητούμενα του κάθε πελάτη , χωρίς να χρειαστεί να μεταβείτε  στο εξωτερικό. Η διαδικασία ανοίγματος εταιρικού τραπεζικού λογαριασμού γίνεται εξ αποστάσεως .

Οι πελάτες  εξωτερικού μπορού να πληρώνουν με εμβασμα  τις εταιρίες απευθείας  στον εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό του εξωτερικού  γεγονός που θα βοηθήσει μέγιστα τοσο την ρευστότητα της επιχείρησης όσο και την ασφάλεια των κεφαλαίων της από παράγοντες  οικονομικής  αστάθειας  οπως ένα κούρεμα καταθέσεων ,bail in τραπεζών , επιστροφή στη δραχμή ,capital controls  κά .

Αντίστοιχα οι εταιριες  μπορούν να πληρώνουν με απευθειας και τους προμηθευτές τους στο εξωτερικό ή το εσωτερικό.

To άνοιγμα εταιρικου τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό είναι ένας άμεσος τρόπος αντιμετώπισης της ρευστότητας για τις επιχειρήσεις . Ειδικά για τις ελληνικές  .

Kαθώς τα capital controls θα κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα  οι επιχειρήσεις είναι αναγκασμένες να βρουν λύσεις.

Με το άνοιγμα εταιρικου τραπεζικού λογαριασμου στο εξωτερικο οι εταιριες μπορούν εξασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία τους και  να προστατεύσουν  την βιωσιμότητά τους καθώς :

Μπορούν να διακινούν ελεύθερα τα κεφάλαιά τους  και δεν υπάρχει κανένας νομικός περιιορισμός ουτε για τον τύπο ούτε για το ύψος των καταθέσεων.

Εφόσον οι συναλλαγές  που κάνουν είναι νόμιμες  και  σύμφωνες με την υπάρχουσα  φορολογική νομοθεσία  δεν υπαρχει  φορολογικός κίνδυνος.

Χώρες που μπορεί εύκολα να ανοίξει ένας εταιρικός τραπεζικός λγοαριασμός είναι : Ελβετία, Αγγλία, Κύπρος, Μάλτα , Γερμανία κ.α καθώς υπάρχει δυνατότητα για άνοιγμα τραπεζικού εταιρικού λογαριασμού και σε άλλες χώρες οπως Σιγκαπούρη,Χονγκ Κονγκ ,Αυστραλία κτλ.

Ο εταιρικός τραπεζικός  λογαριασμος εξωτερικού είναι εύκολος στη χρήση του και διαθέτει internet banking ,Atm cards ,credit cards,relationship managers, αλλά και δυνατότητες δανεισμού και εγγυητικών επιστολών κ.α

Φυσικά  υπάρχει και πληθώρα σε  αποταμιευτικες  και  επενδυτικές  προτάσεις   για τα συσωρευμένα  εταιρικά κεφάλαια .

ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Προσοχή χρειάζεται στο να επιλέξει η κάθε επιχείρηση  σωστά  την τράπεζα που ανταποκρίνεται  στις δικές  της ανάγκες ( μέγεθος /προιόντα /υπηρεσίες )   γι ‘αυτό και εξέταζεται από το γραφείο μας ξεχωριστά η κάθε περίπτωση  και σας συμβουλεύουμε σχετικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή στειλτε μας email  σχετικά με το αίτημά σας.  Ρωτήστε μας για τον προορισμό που σας ενδιαφέρει .

Η XSmoney επεκτείνει διεθνείς ορίζοντες για τους πελάτες της.