ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η διαδικασία ανοίγματος ενός διεθνή τραπεζικού λογαριασμού είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη όταν γίνει από έναν εξειδικευμένο συνεργάτη, όπως η XS Μoney. Η XS Money αναλαμβάνει να σας πληροφορήσει, να σας συμβουλεύεσει  και να σας καθοδηγήσει στο να δημιουργήσετε τον δικό σας διεθνή τραπεζικό λογαριασμό προσφέροντάς σας όλες τις πληροφορίες μεταφρασμένες στα ελληνικα

Η ιστοσελίδα μας έχει σχεδιαστεί με τρόπο φιλικό προς το χρήστη και μπορεί να ελαχιστοποιήσει την διαδικασία μέχρι να πάρετε την τελική σας απόφαση.

Βημα 1ο : Tηλεφωνήστε μας να μάθετε για τις Διεθνείς τράπεζες που μπορείτε να απευθυνθείτε βάσει των δικών σας απαιτήσεων,και τις προυποθέσεις/δικαιολογητικά  που χρειάζονται.

Βημα 2ο : Συμβουλευθείτε μας ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή και συλλέξτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Βημα 3ο : Συμπλήρωση & υπογραφή των αιτήσεων,επεξεργασία των εγγράφων σας καθώς και αποστολή τους.

 

Αυτό ήταν !!! Σε 2-8 μέρες ο λογαριασμός σας έχει ανοίξει και η τράπεζα θα σας στείλει όλα τα στοιχεία του στην διεύθυνση αλληλογραφίας που εσείς θα δηλώσετε στην αίτησή σας.

Στο παρακάτω βιντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την Διαδικασία για το Ανοιγμα Λογαριασμού στο Εξωτερικό.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το άνοιγμα ενός διεθνή τραπεζικού, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, αφού υποβάλλετε την ερώτησή σας και εμείς θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

“Το άνοιγμα του προσωπικού σας διεθνή λογαριασμού 
είναι πλέον εύκολη υπόθεση με την επιλογή της XSmoney”